Pages

Wednesday, August 10, 2011

Teringat!!!!!

SALAM MALAYSIA... HELLO MALAYSIA...


1.50 pagi khamis 11/08/2011: aku tak tido lg coz br lepas siap kuih samprit... huu banyak plak yg mengoder.... ehheehe dah pukul 1 lebih nie..aku teringt time buat final projek dulu... huu sampai kul 3 4 pagi tak tido2.... mase buat AVD dulu sampai subuh tak tido..... teringat time2 mcm nie la ayam kat umah sewa tu berkokok.. pukul 1 wei.. ayam salah tgk jam kot.. ayam punye ayam.. pastu dngr moto lalu pastu benti depan umah.. dak2 umah dah cuak.. buat muke berjaga2 je... teringat jugak time stady nak exam.. Stady Is Next kan.. tu yg malam sebelum exam br nak bukak note balek.. huuu haru la dak2 kelas aku nie... malam2 tu la br nak cari note2 yg entah mane dah hilang..... dulu berjaga beramai2.. skang aku berjaga sorang2.. huhuhuhu....agk sedih la... kat bawah nie aku bg tau aku teringat by Pix.. 


Stady kat library


Nisa n Tyqa (x-roommate & housemate)


buat asst sebelum masuk kelas


pose dlam kalaz


pose kat luar kelas sebelum masuk


Cik Diela (lect paling sporting)


En. Saiful (lect paling laser tp best)


pose tak kira mase


pose amek pix sendiri


bangun pagi nak g kelas


tgk muke bosan tggu lect tak kunjung tiba


pakai baju batik(pose kat tepi pantai ala2 nak masuk majalah)


pose sana sini (pokok jd mangsa)


Puan Azlin (lect AVD yg mcm kwn je)


baju sedondon


Zaty n Tyqa


dak2 laki kelas DIP B



muke kene slap tanpa sedar (ala2 tgh bincang projek penting..)


partner final projek(cool partner yg penah aku dpt)


firts n last tgk mereka nie smart mcm nie (mood presentation)


geng senyap tp result gempak giler


pose lagi kat mane2 pown


kat padang pown jd


bersukan same2


org bersenam kite pose amek pix


unna n aku (terinagt naik moto ngan die sampai Sg Besar)


pose lagi2


dak2 laki suke interperm (pose ala2 macho la)


muke2 cuak kene interview


K.I.T.A the 8


Dinner Bersama2


dah makn pose lg


malam last lepak2 same2 kat SG Besar


the best geng DIP B (Entertainment is First Stady is Next)


Lepak2 depan jabatan


banyak lg pix sebenarnye tp nak masuk sumenye mcm payah je.. heheh terinagt kat sume kenangan2 dlam pix2 kat atas nie.. banyak lg yg aku teringat.... k la sampai sini dulu k...


p/s: nisa pasal raye t aku hupdate k...

2 comments:

  1. ok,entry bergambar kau buat aku rinduuu..huhuhu

    ReplyDelete
  2. ko rindu ker?? aku pwon.. nangis2 tak??

    ReplyDelete