Pages

Saturday, May 21, 2011

Suke + Kenangan + Terkenang X-Intern'z MPB Production

Hello World...

wah tajuk...... 360 darjah berudah dari tajuk post yg lepas... hehheheh ari nie (21/Mei/2011) aku bukak FB aku.... mcm biasa aku tgk Noti.... ada 5.. aku pwon bukak la.... pastu tau aku nampak mamat nie tagged something kat aku... haiiiiii... ape plak mamat nie tag nye.... aku pwon tgk la..... sekali video a.k.a vid la die tag.... tajuk vid

Zoom Malaysia : Misi Mencari Sungai (Sg.Gabai).... 
wah...tajuk dah menarik dah...... aku pwon bukak alamak vid time aku 
intern dulu....ngan dak intern MPB g bekelah kat Sg Gabai.... huuuu 
syokkkkkk ooooo..... terbaik punye..... aku tgk vid tu panyakl kali... 

last2 aku download la vid tu.. hahahaha... rindu plak kat mereka2..
ari genap kita org g bekelah tu....hehheh so korang enjoy la vid nie...

video

so korang enjoy tak... kelakarkan mereka... heheh nie la yg buat aku bahagia kembali....... LOVE all of u in the vid... hehhehe


2 comments: